Miért válassza cégünk csomagolási megoldásait?!

Amennyiben Ön azt várja el egy gyártótól, hogy a papírdobozok, a raklapok és a csomagolás kedvező áron és probléma mentesen szolgálja ki a termelést, akkor igérem, velünk elégedett lesz. Míg általában a beszerzők nem szeretnek a csomagolással foglalkozni, nekünk ez nemcsak a munkánk, de a szenvedélyünk is. A fa termékeink 80%-a igényes fenyőfából készül és arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokkal keressünk a nálunk rendelő beszerzők kényelmét, mint a hirtelen felmerülő megrendelések gyors legyártása, korszerű csomagolások megtervezése és a gyors, pontos kiszállítás.

Amit Ön megrendel, legyen az raklap, doboz, láda vagy bármilyen egyéb csomagolóeszköz, azt mi az előzetesen egyeztetett specifikációk szerint a visszaigazolt határidőre legyártjuk Önnek a megállapodás szerint feltételekkel.

Tudjuk, hogy ez manapság alapnak számít, de a gyakorlat azt igazolja vissza, hogy a hibák 95%-a emberi tényezőkre vezethető vissza és ebben az időzítésnek és az odafigyelésnek van a legnagyobb jelentősége.

Mi pont ebben vagyunk jobbak versenytársainknál.

Amennyiben Ön arra törekszik, hogy a raklapok, hullámkarton dobozok kedvezőbb áron legyenek elérhetőek, ismernie kell azokat a gyártási eljárásokat, ahogyan ezek a termékek készülnek.

A célgépeknek és a technológia újításoknak köszönhetően az egy termékre fordított idő folyamatosan csökken.

Ügyfeleinknek is megtakarítást jelent, hogy minőségi alapanyagokkal és fejlett technikai háttérrel készítjük a csomagoláshoz szükséges raklapokat, ládákat, dobozokat. Javaslatot adunk, ha azt tapasztaljuk, hogy az adott terméket olcsóbb, korszerűbb módszerekkel is lehetne csomagolni.

stefamesszi_600

Stefa-Pack Zrt.
2164 Váchartyán, Fő út 133.
+36 27 566 785
+36 27 566 790