Miért válassza cégünk csomagolási megoldásait?!

Amennyiben Ön azt várja el egy gyártótól, hogy a papírdobozok, a raklapok és a csomagolás kedvező áron és probléma mentesen szolgálja ki a termelést, akkor igérem, velünk elégedett lesz. Míg általában a beszerzők nem szeretnek a csomagolással foglalkozni, nekünk ez nemcsak a munkánk, de a szenvedélyünk is. A fa termékeink 80%-a igényes fenyőfából készül és arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokkal keressünk a nálunk rendelő beszerzők kényelmét, mint a hirtelen felmerülő megrendelések gyors legyártása, korszerű csomagolások megtervezése és a gyors, pontos kiszállítás.

Amit Ön megrendel, legyen az raklap, doboz, láda vagy bármilyen egyéb csomagolóeszköz, azt mi az előzetesen egyeztetett specifikációk szerint a visszaigazolt határidőre legyártjuk Önnek a megállapodás szerint feltételekkel.

Tudjuk, hogy ez manapság alapnak számít, de a gyakorlat azt igazolja vissza, hogy a hibák 95%-a emberi tényezőkre vezethető vissza és ebben az időzítésnek és az odafigyelésnek van a legnagyobb jelentősége.
Mi pont ebben vagyunk jobbak versenytársainknál.

többet szeretnék tudni
Innovációs megoldásaink
Miben nyújtanak Önnek többet a megoldásaink?!

Amennyiben Ön is arra törekszik, hogy a raklapok, hullámkarton dobozok kedvezőbb áron legyenek elérhetőek, ismernie kell azokat a gyártási eljárásokat, ahogyan ezek a termékek készülnek.

A célgépeknek és a technológia újításoknak köszönhetően az egy termékre fordított idő folyamatosan csökken.

Ügyfeleinknek is megtakarítást jelent, hogy minőségi alapanyagokkal és fejlett technikai háttérrel készítjük a csomagoláshoz szükséges raklapokat, ládákat, dobozokat. Javaslatot adunk, ha azt tapasztaljuk, hogy az adott terméket olcsóbb, korszerűbb módszerekkel is lehetne csomagolni.

többet szeretnék tudni
Miért éri meg Önnek ha velünk dolgozik?!

A megbízhatóság minden cég életében alapkövetelmény, ez biztosítja fennmaradását a piacon.

A rugalmasság már nem minden céget jellemez, de aki hosszútávon szeretne együttműködést kialakítani partnereivel, mindenképp Mi a hirtelen keletkező csomagolási igényeket kihívásnak tekintjük, nem pedig akadálynak vagy problémának.

Mi azon dolgozunk, hogy a rendelések az ajánlatadástól a számlázásig zavartalanul fusson végig, és a Önnek a lehető legkevesebb időt kelljen ezzel eltöltenie.

többet szeretnék tudni
Szakmai kérdése van? Segítünk!

Legyen szó akár egy üzemcsarnok teljes elköltöztetéséről, egyedi termékről, melyet nem lehet EUR raklapon szállítani, légi, tengeri szállításról, speciális igénybevételnek kitett termékről, mindenre találunk megoldást

Felkészült munkatársaink az Ön telephelyén felmérik a becsomagolni kívánt terméket, és az arra alkalmas csomagolásról pár napon belül elküldik részletes ajánlatunkat.

többet szeretnék tudni
Stefa-Pack Zrt.
2164 Váchartyán, Fő út 133.
+36 27 566 785
+36 27 566 790